nak pergi visit blog tapi kena tag pulak..aihh..
alyaa!!u said huever tagged u must be naked..so when r u gonna strip for me now u tagged me??
1.what's your most favourite colour?
Answer: Periwinkle blue!tho i bet none of u noe what the heck is that..so y bother aite?
2.Who is the most important to you?
Answer:God,family,all my best best best buddies!~
3.How often do you think of committing suicide?
Answer:life is not mine to take so..nah..
4.Do you think you have enough confidence?
Answer:a bit la..com ci com ca..cant live without it also wat..
5.Who would you be if you were in a movie?
Answer:Bella in TWILIGHT!so i get to snog Edward cullens aka Robert Pattinson!
6.Spouse,family and friend.If they drop into the river,and you can only save one of them,who would you save?
Answer:dunno ler..ask this type of question for what?toh sii!
7.What is your goal for this year?
Answer:To be loved by evryone..yay!to study hard n achieve good results the whole year even in spm next year..be a gud fren to evryone n spread the love around..
8.Do you believe in eternity love?
Answer:nope..nah..my honest answer..
9.Do you think the people who tag you love to play kidnapping?
Answer:definitely..my bride kidnapped my heart..chehhh
10.What are you really afraid of?
Answer: gruesome sights..death..
11.What is your habbit?
Answer: biting fingers when im thinking or when i have a decision to make or when im pissed,cuddle a soft toy n sleep it off when i have a bad day n talk non stop n become hyperactive plus syok sendiri when im in my best mood.. ^^
12.What's your opinion of distance love?
Answer:aint gonna work babe..sorry but thats the truth..
13.Do you cherish every single friendship of yours?
Answer: totally..my frens mean alot to me so they lucky they have me u noe???hahaha
14.What does flying mean to you?
Answer:wings?err..moving in the air?birds?
15.Who do you hate the most?
Answer:i dun really hate anyone except my long lost good riddance to bad rubbish enemy last time..haha..
16.Do you think world is changing?maybe your friend is changing?
Answer:world definitely changing..into a slump..evryone changes la so get real..u werent the person u were a few years ago were ya?there u go..
17.Describe the person who tagged you in 7 sentences/words?
Answer:CUTE,FRENLY(duh..shes one of my best buddies),OPEN MINDED,FUN(as in to be with),FUNNY(as in character),PRETTY,BUBBLY!
18.How do you spend your time when it rain outside?
Answer:reading or snooozing in my comfy bed with that cold weather..best time to sleep man!
19.What are you proud of the most about you?
Answer:my height?dunno..u be the judge.
20.Do you regret anything?
quite alot of things la..recently not buying the twilight book series ages ago when i first saw them n now its all gone..POO!
quite alot of things la..recently not buying the twilight book series ages ago when i first saw them n now its all gone..POO!
No comments:
Post a Comment